150 g. Francouzské přírodní mýdlo na holení, obsahuje BIO gel z aloe vera. Vytváří bohatou pěnu, hydratuje. Více informací
Balení: 150 g
Plastová dóza se šroubovacím víčkem.
La Cigale - Mýdlo na holení s aloe vera - objevte znovu výhody tradičního mokrého holení.
Muži považují tradiční holení, známé též jako mokré holení, za jeden z nejlepších způsobů holení z hlediska účinnosti a ochrany pokožky. Současně je to i rituál, a jak se říká: dobře oholen, dobře naladěn.
Tato technika vyžaduje tři nástroje: ostrou břitvu, kvalitní štětku na holení a kvalitní mýdlo na holení, které lze našlehat do husté pěny.
Savonnerie de l’Atlantique se rozhodla podpořit obnovu této, více než 100 let staré tradice, a vyvinula speciální mýdlo, které splňuje všechny předpoklady pro dobré oholení:
1. Vytváří bohatou a hustou pěnu.
2. Zajišťuje dobrou hydrataci pokožky, o niž se postarají v mýdle obsažené: glycerin a organický gel z aloe vera.
3. Je uložené v plastové doze, takže po oholení odpadá problém, kam mýdlo uložit.
4. Velice jemně voní po přírodní levanduli, která nijak nenaruší vůni vaší oblíbené toaletní vody.
5. Je téměř čistě přírodní (99 %). Je lehce odbouratelné a nezatěžuje životní prostředí.
6. Je dermatologicky testováno.
Mýdlo je vyrobeno ve francouzské mýdlárně, tradičním způsobem pod dohledem mistrů svého řemesla.
Použití:
Navlhčete obličej vlažnou vodou. Namočte do vody štětku na holení a několikrát jí přejeďte dokola po povrchu mýdla na holení. Malými krouživými pohyby vytvořte pěnu na obličeji a důkladně napěňte vousy. Oholte se a poté si obličej omyjte vlažnou vodou. Štětku dobře propláchněte, vytřepejte ji nebo vytřete, abyste ji zbavili zbytkové vody. Po holení můžete použít toaletní vodu (např. Argital – Levandulová květová voda) a případně krém po holení (např. Argital - Krém s heřmánkem, řebříčkem a měsíčkem).
Po otevření mýdlo spotřebujte nejlépe do 18 měsíců.
Doporučení: Po každém použití nádobu dobře uzavřete, aby mýdlo nevyschlo.
Legendární Marseillská mýdla vyráběná dle původní receptury používané již od 17. století ve Francii mistry mydlářského řemesla a to metodou nazývanou "vaření v kádi". Dle zákonného předpisu tato mýdla nesmí obsahovat žádné živočišné tuky, ale výhradně rostlinné oleje, jako např. olivový, kokosový či palmový a obsah mastných kyselin musí být právě 72 %. Mýdla se vyrábějí tradičně ve tvaru velké kostky a toto číslo je na ní vyznačeno. Více....